Så er årets første fællesjagt afholdt, jagten blev afholdt den 15. januar og var arrangeret af Asger og Søren. Vi startede 0730 i klubben til fælles morgenmad, hvor Søren igennem en lodtrækning - hatten gik rundt som i giro 413 - fik delt buefolket op i 2 hold. Vi mistede i den forbindelse en buejæger, jæger nummer 3, der valgte at kamuflere sig så godt, at der ikke var nogen, der kunne finde ham.

Det ene hold startede hos Søren, Jesper og Pouls jagt og det andet hold hos Asgers bror. Hos Asger startede vi i slyngelstuen med en fordeling af poster, hver buejægere fik udpeget sin plads af Asger.

 

Efter alle poster var delt ud begav alle jægerne sig ud på hver sin post. Fotografen hægtede sig på Asger, der på behændig vis viste, hvordan man purcher sig igennem en jagt.

Allerede fra starten af kunne vi høre rådyr der skældte ud og efter en lille time var der blevet observeret 3 dyr, der dog var uden for skudvidde. Omkring kl. 1100 stoppede den første del af jagten og der blev indkaldt til varme Pøller.

 

 

 

 

Middagsmaden bestod af "grill selv pølser" - der ifølge Asger "ikke grillede sig selv" - og Cola. En fortrinlig ret som vakte stor begejstring hos mange kolde jægere, der hurtigt fandt ud af at grillen også kunne bruges til at varme kolde fingre ved. Dessert bestod af morgenkage og rundstykker, der var levnet fra morgenmaden.

Under middagen blevet der udvekslet historier og erfaringer som der altid gør. Jesper fremviste i den forbindelse sin håndvarmer, hvorefter Rasmus måtte rette Jesper, idet det slet ikke var en håndvarmer men en næsevarmer - man lærer noget hver dag måtte Jesper sande.

Efter middagen blev de jægere, der stadig havde appetit på jagt, samlet sammen til endnu en runde og der blev byttet banehalvdel. Jægerne hos Asger smuttede ud til Søren, Jesper og Poul og den anden gruppe blev hos Asger.

Status på dagens jagt var, at der intet blev skudt, der blev observeret adskillige rådyr, set en hare og skudt efter en fasan, men intet vildt blev nedlagt. Trods dette var det alt i alt en kold og god dag.

Et rigtig godt arrangement, stor ros til Søren og Asger.

Joomla templates by a4joomla