Foredrag - Bowhunter Tours, British Columbia

Onsdag den 18. januar afholdt Rasmus Andersen, alias Vamo, fra Bowhunter Tours foredrag og videoaften i Randers Buejæger klub.

 

Anledningen til foredraget var at Bowhunter Tours' outfitter, Kevan Bracewell fra British Columbia i Canada, var i Danmark på rundtur og han ville i den forbindelse gerne hilse på buejægere i Danmark.

Med sig havde de Knud som havde været af sted 6 gange til British Columbia og han berettede om sine ture og oplevelser hos samme outfitter. Knud fremviste i den forbindelse 2 videoer fra British Columbia, der viste hvordan en typisk jagt kunne foregå hos Kevan.

Kevan gav efterfølgende en kort introduktion til sin Ranch, der har 500.000 hektar jord og han gennemgik hvilke typer af vildt man kan jage på hans Ranch samt hvilke tidspunkter af året det foregår på. Typisk kommer man rundt via hesteryg og der er rig mulighed for naturoplevelser og overnatning i telte. De har 13 jagtbare arter og turene de afholder er klassisk canadisk vildmarksjagt, der gennemføres på hesteryg oppe i det rå men smukke bjerglandskab.

Et rigtig spændende foredrag der viste hvordan jagt uden for Danmark også kan gøres, stor ros til Bowhunter Tours. For yderligere detaljer henvises her til http://bowhuntertours.dk

Joomla templates by a4joomla