Lørdag 21 april, var der store oprydnings dag i vores klubhus.
Alle der havde tid og lyst var velkommen til komme og give et nap med, selve arrangementet var slået op på vores hjemme side hvor folk kunne melde sig ind til de 5-10 forskellige opgaver vi havde sat os for at få lavet på denne dag.

Der var 10-15 der dukkede op og vi kom stort set igennem alle vores punkter, eneste vi ikke fik lavet var tagrenderne da det her ikke lykkes os at fremskaffe materialerne, men det vil Søren og Jesper fikse på et senere tidspunkt. Vi startede dagen med morgenmad hvorefter der blevet lavet et par hold så var det bare at komme igang.

Asger havde taget en udkørselsmaskine og et par motorsave med så vi kunne få ryddet lidt op i vores 3D skov og fjerne træer som hang ind over klubhuset med fare for at ødelægge taget.

udkørselsmaskine

Mens Asger kørte ud, tog Jacob og Søren sig af at fælde træer og buske i 3D skoven. Poul Hans og Per, prøvede at følge med ved at trække de fællede træer og buske sammen i bunker som Asger herefter kunne samle sammen og køre ned til afbrændning.

Inde i klubhuset, gik Karl, Rasmus, Mark, Lasse og Per(formand) igang med at ryddet op, reparere måtter, sætte vandvarmer op samt rydde op i værkstedet.

rasmus-rydder-op

 

karl-lasse-rydder-op

Udenfor i vores lille 3D område gik Jesper og Thomas igang med at rydde op, der blev samlet sammen og bålet som blev brugt til at grille pølser blev startet op.

jesper-thomas-rydder-op

På den anden side af klubhuset skulle de gamle rendejern pilles ned, da der skulle sætte nye op, her sprang Rasmus til og gik igang med at skære disse ned.

 

rasmus-rendejern

 

Da fysisk arbejde som regel gør folk sultne blev der grillet pølser omkring kl 1330, bålet var jo startet op af Jesper og Thomas, så Rasmus vores gamle spejderføre, fik lavet en grill af et par stykke træ og fik her opstartet grillen.

rasmus-griller

 

Herefter var det blot at gå til makronerne, pølser og sultne folk var der nok af.

grill-mad

 

grill-mad2

 

Der er blevet arbejdet godt igennem af alle hele dagen, alle punkter vi havde sat os for, på nær tagrenderne er blevet lavet så det her er rigtigt godt gået. Når man løfter i flok kan alt lade sig gøre og det var dagen idag et rigtigt godt bevis på.

Hele vores 3D skov er blevet lavet om, vi har fået ryddet op over alt i skoven og fået lavet skydeplanen om, så vi nu kan gå flere igennem banen uden fare for at ramme hinanden, under udtrækning af pile.

Klubhuset er også blevet ryddet op, næste ikke til at kende, spændende om vi nu ikke længere kan finde tingene men det må absolut være et luksus problem som vi nok skal lære at leve med. Ligeledes er hele området omkring klubhuset også blevet gjort pænt, så det her er rigtigt godt gået, stor ros til alle på holdet.

 

 

Joomla templates by a4joomla