Så er Danish Open afslutet, det var et rigtigt godt stævne som varmt kan anbefales til næste år.
Det tog godt 8 timer at gennemløbe de 40 mål(om lørdagen) som lå fordelt i et gammel brunkuls område hvor stort set alle mål inkluderede en tur op og ned af en bakke på 5-10 m med hældninger på op til 50 grader. Så hvis man ikke var træt i armene efter de 40 mål så var man det i benene.Om søndagen var der kun 14 mål som blevet gennemløbet på 2-3 timer. Største delen af deltagerne blev og overnattede på et gratis område der lå tæt op af banen, det betød masser af bålpladser, fyraftens øller og røver historier natten mellem lørdag og søndag.

Banen var rigtig godt lavet og bød op til alle andre skyde stillinger end når man står på en græsplæne, op og ned, belyst og i mørke og hvad man ellers kunne tænke sig. Der var dog frit skud til alle mål, så her skulle man ikke anstrenge sig.

Fra Randers Bueskyttelaug var det Tage der deltog og fra Randers buejægere deltog Hans Henrik, Store Michael, Nicolaj og Per. Tage blev nummer 3 i sin klasse og blandt buejægerene blev pladserne fordelt som vist herunder:

Hans Henrik - 9. plads
Per Lund - 16 plads
Store Michael - 17 plads
Nicolaj - 24 plads. 

 

Joomla templates by a4joomla