Agenda:

 1. Valg af ordfører og referent
  2) Formand i Randers Buejægere, Søren, fremlægger
  3) Jagt i klubregi
  4) sommerfest - 2013 3D skydning for klubbens medlemmer med efterfølgende grillfest
  5) Randers ugen, Randers buejægere stiller op med arrangement.
  6) PR / synlighed udadtil
  7) 3D skydninger
  8) værksted, tools og stumper 
  9) Gennemgang af eksisterende udvalg, skal udvalg slettes, skal de have nye medlemmer, skal der skiftes ud

 

 

Referat:

 1. ordfører og referent, valget faldt på Per Lund
 2. det går rigtigt godt, vi har masser af nye medlemmer, vi er pt 35 + 10 løse. Der er blevet købt buepresse til klubben. Vi har solgt 30 ud af de 50 stofmærker med randers buejægers nye logo. Nyt forslag til klubjakke, Søren vil prøve eksterne sponsor  for at høre om vi kan indhente et sponsorat.
 3. vi går efter 1 x Eskjær gods, 1 x klitgaard gamefield, Jacob og Søren følger op, hvis der er mange tilmeldinger så prøver vi at lave en klitgaard gamefield mere. Der er betaling up front, jagt bliver fremvist via hjemmesiden.
 4. Sommerfest, afventer vi lige, michael, poul, asger, søren, per er i tænkeboks.
 5. Randers ugen er et go, det bliver den 10 august(uge33), Søren finder ud af hvordan vi får meldt os til, Per laver noget reklame. 1-2 mand får lavet camo gimic, Lone og Per følger op. Lone laver ansigts maling fra 10-12 for ungerne, Lone vender med en pris. Poul forsøger at finde en bue butik til arrangementet. Søren hører om XL vil sponsorer en hoppebog til ungerne.
 6. PR referat er fremlagt.
 7. Vi laver billede dias fra de forskellige skydninger for at vise hvad vi laver på 3D skydninger fremover for at skaffe en større tilslutning til 3D skydninger.
 8. vi har fået en buepresse, vi får lavet en værktøjskasse med betalbare stumper, så folk kan købe loopsnor og andet i klubben, Jacob følger op.
 9. jagt udvalg => minus Vamos,  3D udvalget: minus Vamos, Hans Henrik + Lone, nedlæggelse af koordierinsgs udvalg, oprettelse af hjemmeside udvalg, Per, Lone og Jeppe. Vi opretter et fest udvalg, Finn, Poul og Søren. Hjælp til nye medlemmer minus Hans Henrik.
 10. Div: Asger høre om århus buejægere om de er interesseret i venskabklub arrangement ala den gyldne pil.
 11. Div: kniv kursus, interesserede kontakt Asger.

Møde referat fra jægermøde onsdag den 26 sep 2012

Joomla templates by a4joomla